Arena 5 Deck met Reus (Giant) en Oven (Furnace)

Bij deze stel ik jullie het arena 5 deck voor die gedeeld werd door BOkuma. Dit deck maakt gebruik van een reus en oven om tijdens de aanval de toren(s) te verpletteren. Dit is ook een zeer goedkope elixir deck (slechts 3,1 gemiddelde elixir kosten) zodat je gemakkelijk te plaatsen naar beneden meerdere ovens en reuzen neer op het einde van de wedstrijd. Dit deck hielp BOkuma naar arena 9 met level 9.

Deze deck is gericht om op een efficiënte manier een gevecht te winnen met behulp van een oven, speerkobolden en alles wat je moet hebben om je reus naar de toren te brengen.

  • De Reus is een van de beste tankers in het spel, met de hoeveelheid schade die hij toebrengt en zijn aantal levenspunten is hij zijn 5 elixir kosten meer dan waard. Hij kan worden gebruikt om te verdedigingen en ondersteunende troepen en de toren achter hem te beschermen. Ik plaats hem meestal achteraan om langzaam op te rukken tijdens een aanval. Het is ook goed om hem aan voorkant te plaatsen na een een succesvolle verdediging.
  • Mini P.E.K.K.A wordt meestal gebruikt om te verdedigen, met name tegen tankers zoals de reus, golem, koninklijke reus, … Maar ze kan gecombineerd worden met vuurgeesten voor een snelle prachtige aanval.
  • Speerkobolden + kobolden kunnen effectief worden gebruikt voor een aanval en verdediging. Om te  verdedigen kan je ze gebruiken om de mini p.e.k.k.a, prins, … af te leiden en lok valkyrie, barbaren, … naar het midden. Speerkobolden + 2 vuurgeesten uit de oven zijn een geweldige combo om de zap uit te lokken.
  • Musketier is gewoon erg veelzijdig. Op defensie, zet haar neer om te verdedigen en het opbouwen van een solide aanval. Zij is sterk bij het doden van een lavahond, ballon, babydraak, … Als gevolg van haar lage levenspunten probeer haar dan slim te plaatsen om schade te voorkomen! Tijdens een gevecht wil je haar in met midden  of aan de achterkant plaatsen.
  • Zap kan op een goedkope manier zorgen voor schade en het doden van kleine eenheden, kan een inferno toren, koninklijke reus en prins,… resetten Deze kaart is gewoon heel veelzijdig. Het is zeker een van de beste gemeenschappelijke kaarten in Clash Royale.
  • Vuurgeesten kunnen een horde gunstelingen of kobolden uitschakelen. Vuurgeesten + zap is een geweldige combo om alle 4 de barbaren te doden, dit zorgt voor een positieve elixir wissel. Op defensief vlak kan je vuurgeesten soms gebruiken om de mini p.e.k.k.a, prins, musketier, … af te leiden en snel te doden. Als je tegenstander gebruik maakt van 3 musketiers, Zap hen plaats dan onmiddellijk vuurgeesten om de 6 elixir wissel te nemen!
  • Oven is waar dit deck rond gebouwd is. Met 2 vuurgeesten  elke 10 seconden kan je de  oven gebruiken voor meerdere mini aanvallen tijdens het gevecht. Als de level van je oven hoog genoeg is, kan het gemakkelijk de toren van de tegenstander naar beneden halen. Oven + vuurgeesten combo zorgen voor een enorme hulp voor een aanval met heel veel schade.

Dit deck maakt gebruik van 3 krachtige kaarten, reus, oven en mini p.e.k.k.a, om te kunnen concurreren tegen kaarten met een hoge level en legendarische kaarten.

Dit deck is wat zwakjes tegen de gifspreuk. Je zal troepen op beide kanten van het veld moeten plaatsen wanneer je tegenstander gebruik maakt van een gifspreuk.

Als je tegenstander de elixir verzamelaar in het begin van het gevecht plaatst, val dan onmiddellijk aan met een mini p.e.k.k.a en vuurgeesten en houdt de druk hoog. Geef je tegenstander de kans niet om genoeg elixir te bouwen.

Tegen “Trifecta Decks”  heb ik op het moment geen betere keuze om aan de andere kant van het veld aan te vallen. Ik werd 3 keer geconfronteerd met een “Trifecta Deck” tijdens het testen van dit deck en ik verloor een, maar haalde geen overwinning.

 

Arena 5 Deck met Reus en Oven YouTube video

share on:

Leave a Response