Bevroren Bergtop (Arena 8) Beste Deck om te Winnen

Met een van de laatste updates hebben we er een gloednieuwe Arena bij, genaamd Bevroren Bergtop (Arena 8), die je kan ontgrendelen vanaf  2300 trofeeën. Vandaag wil ik een deck met jullie delen die perfect werkt in deze nieuwe Arena. Ik gebruikte deze deck en bereikte de Legendarische Arena van 2100 naar 3005 trofeeën met een ongelooflijke hoge slaagkans van 90%.

Korte analyse van het Deck

Voordelen: Probeer zoveel mogelijk schade aan te richten aan de Arenatorens van je tegenstander voor de dubbele elixir tijd van start gaat. We hebben geen Elixir Verzamelaar in dit deck, zodat we de voordelen van de laatste minuut niet hebben. Kobolden, Speerkobolden en Gunstelingen kunnen voor een Elixir voordeel zorgen indien ze correct geplaatst worden.

Nadelen: Dit deck is zwak wanneer het geconfronteerd wordt met een Ijstovenaar / Ijstovenaar + Koninklijke Reus / Golem Decks, omdat de schade die een een Varkensruiter en Zap aanrichten wordt beperkt als ze met grote Decks geconfronteerd worden. Vooral de Ijstovenaar, hij kan de Varkensruiter afremmen en zorgt ervoor dat de aanvallen van de Varkensruiter niet zo nuttig meer zijn.

Kaarten Analyse

Varkensruiter : Hoe de Varkensruiter  gebruiken kan zeer verschillend zijn. Als je tegenstander speelt met een Golem / Pekka / Reus achter de Koninklijke Toren dan moet je de Varkensruiter onmiddellijk aan de andere kant plaatsen. Hou je tegenstander in de gaten wanneer hij zich bezighoudt met je Varkensruiter. Als hij een Valkyrie gebruikt, speel dan zeker niet met de Varkensruiter + Kobolden combo; Als je tegenstander Barbaren gebruikt om je Varkensruiter tegen te gaan, kan de Varkensruiter + Kobolden + Zap combo nog steeds goed zijn als je een Elixir voordeel hebt behaalt in een vorige aanval. Kobolden zorgen in dit geval voor de nodige schade, en je Varkensruiter kan de Arenatoren 3 keer raken, en zijn Barbaren zullen bijna dood zijn als ze over de brug komen.

Bliksem: Het kan een zeer lastige kaart zijn als je 6 Elixir eenheden nodig hebt om deze kaart te gebruiken, wat ervoor zorgt als je een verkeerde timing gebruikt om deze spreuk af te vuren, kan dit ervoor zorgen dat je het gevecht verliest. Normaal gesproken gebruiken we het de Bliksem op een Tovenaar / Musketier / Prinses. Als je zowel de Troepen + Arenatoren kan raken,  is het een goede Elixir handel.

Kanon: Het Kanon is nog steeds een populaire kaart en het kost slechts 3 elixir. Gebruikt het Kanon niet zomaar tijdens een spel, tenzij je niets te anders hebt om mee te spelen als je 10 eenheden elixir hebt. Het best gebruik je deze Kaart om andere Troepen af te leiden zoals Elitebarbaren, Ridder, …

Mini Pekka: De belangrijkste kaart bij plaatsen van een Koninklijke Reus. Ook is het geweldig als je tegenstander een Mijnwerker gebruikt, als je geen idee hebt waar de Mijnwerker wordt geplaatst. Gebruik geen Mini Pekka om aan te vallen want je kan deze makkelijk afleiden. Hier een kleine tips bij het gebruiken van een Mini Pekka: Hij kan worden verborgen onder een Horde Gunstelingen. Er is kans dat je tegenstander deze gewoon negeert.

Kobolden / Speerkobolden: Het is een veelzijdige kaart die kan zorgen voor veel schade aan je Arenatoren. Als je tegenstander weinig of geen Elixir meer bezit, kan een Varkensruiter  + Koboldenton veel schade aanrichten in een paar seconden. Kobolden kunnen ook gebruikt worden om een Mini Pekka / Pekka af te leiden.

Zap: Het is een geweldige Kaart die vaak wordt gebruikt. Plaats een Zap als een Horde Gunstelingen de brug over steken, zodat ze geen schade aan je Arenatoren kunnen aanrichten. Als je tegenstander een Koboldenton in zijn Deck heeft, gebruik dan de Zap voor de Koboldenton.

Gunstelingen: De reden waarom ik niet met een Horde Gunstelingen speel  is omdat Gunstelingen flexibeler zijn dan een Horde Gunstelingen.

share on:

Leave a Response