Clash Royale Edelstenen

Clash Royale Edelstenen Gids

Clash Royale blijft bij de SuperCell traditie van het opladen van echt geld voor denkbeeldige Edelstenen. Zoals we gewend zijn voor het spelen deze gratis games, zijn er een paar manieren om een beperkt aantal van deze nuttige edelstenen te bemachtigen. Als je je afvraagt ‘hoe krijg ik meer gratis Clash Royale Edelstenen? “Of” waar moet mijn Clash Royale edelstenen voor gebruiken?’ – Zoek niet verder! In deze Clash Royale Edelstenen gids, zal ik je alles vertellen wat je moet weten om je Clash Royale Edelstenen goed te benutten.

Clash Royale Gratis Edelstenen Bemachtigen

In Clash Royale zijn er slechts twee manieren om “Legaal” gratis Edelstenen te kunnen bemachtigen.

  • De Kroonkist, die je maar een keer per dag kan openen, en vereist 10 kronen om deze te kunnen openen.
  • De Gratis Kist, die zoals de naam al aangeeft, is helemaal gratis. Je krijgt een van deze kisten om de vier uur.

Met deze kisten heb je een kans om tussen de 2 en 4 Edelstenen te kunnen bemachtigen. Twee Edelstenen is veruit de meest voorkomende beloning, 3 Edelstenen is vrij zeldzaam, en 4 Edelstenen uit een van deze kisten bemachtigen is uiterst zeldzaam. Je kan verwachten om ongeveer dagelijks 14 van deze Edelstenen te krijgen (2 van de Kroonkist, en 2 van elke Gratis Kist om de 4 uur). Je zou de dag kunnen eindigen met 15 of 16 Edelstenen , maar verwacht niet dat je meer dan 20 Edelstenen per dag zal krijgen.

Clash Royale Edelstenen Kopen

Zoals verwacht is het mogelijk om je hard verdiende geld te besteden aan Edelstenen als je hier zelf voor kiest. Winkel rond voor goedkope iTunes of Google Play-cadeaubonnen (er zijn tal van kortingen rond de feestdagen!) om een paar euro’s te besparen.

SuperCell wil graag dat je veel geld besteed aan Edelstenen, dus geven ze een grote korting als je veel Edelstenen aankoopt. Als je van plan bent om 20 euro uit te geven, doe het allemaal in een keer om je Edelstenen per euro verhouding te maximaliseren.

Clash Royale Edelstenen Gebruiken

Er zijn drie dingen waar je je Edelstenen kan voor gebruiken:

  • Het kopen van goud.
  • Onmiddellijk openen van een gewonnen Kist.
  • Het kopen van Schatkisten in de winkel.

Dus waar kan je Edelstenen het best voor gebruiken? Goede vraag.

Clash Royale Edelstenen gebruiken om Goud te kopen.

Voor mijn geld, het beste wat je kunt doen is je Edelstenen gebruiken om Goud te kopen. Goud is het meest belangrijk binnen Clash Royale. Je kan het gebruiken voor het opwaarderen van je Kaarten, of het kan worden omgezet in kaarten in de winkel. Als je een Kaart koopt in de Clash Royale winkel is het 100% zeker dat je deze Kaart zal hebben, in tegenstelling tot de Kisten, waar je slechts een paar procent kans maakt om te krijgen wat je wil. Het kopen van Kaarten en het vragen van Kaarten aan clanleden zijn veruit de beste manieren om kaarten te bemachtigen.

Clash Royale Edelstenen gebruiken om Kisten te openen

Naast het kopen van Goud, zal ik Edelstenen gebruiken om een Kist sneller te openen. De truc hier is het om met mate en op een slimme manier te gebruiken. Bijvoorbeeld, als je gaat slapen, maar het duur nog 30 minuten voor je je Kist kan openen, een paar Edelstenen gebruiken om deze te openen en een nieuwe te plaatsen kan je een grote bonus opleveren.

Clash Royale Edelstenen gebruiken om Schatkisten te kopen

Tot slot is er het kopen van Kisten in de winkel. Eerlijk gezegd, als je meer dan 400 euro besteed aan dit spel, dan kan je evengoed Kisten kopen in de Clash Royale Winkel. Echter, voor degenen onder ons die het niet kunnen veroorloven om zoveel te besteden, het is een totale verspilling van je Edelstenen. Je bent er zeker van om af en toe een Reuzenkist en Magische kist te kunnen bemachtigen, dus je zuur verdiende Edelstenen hieraan besteden is echt zonde.

Mijn advies? Kruis je vingers en hoop op de beste Kist die je kan krijgen, of wacht op de Kaarten die je graag wil. SuperCell zal deze kaarten misschien een stuk minder zeldzaam maken.

Conclusie

Dat is alles wat ik je kan vertellen over de Edelstenen in Clash Royale. Er zal ongetwijfeld iets zijn die ik hier niet heb vermeld, dus voel je vrij om een reactie achter te laten! Ik wil graag mijn artikel aanpassen als er suggesties komen van jullie.

share on:

Leave a Response