Clash Royale – Lavahond (Lava Hound)

Lavahond YouTube Video’s

Clash Royale – Best Lava Hound Deck and Attack Strategy for Arena 6, 7, 8 | Lava Hound Cycle Deck

 

Samenvatting

De lavahond wordt ontgrendeld in P.E.K.K.A.’s speeltuin (Arena 4).
Het is een legendarische kaart met een zeer hoog aantal levenspunten maar zorgt voor weinig schade.
Een lavahond kaart kost 7 Elixir om te bouwen.
Na zijn dood verspreid hij 6 boosaardige lavapups met minder levenspunten die alle doelwitten aanvallen.
De lavahond valt alleen gebouwen aan, heeft een hoog aantal levenspunten en splitst zich op in kleinere eenheden, vergelijkbaar met de golem. De enige uitzondering is dat de lavapups alles aanvallen.

Strategie

  • Hij wordt het best gebruikt met de kloonspreuk, als hij de lavahond kloont kan hij nog steeds lavapupies oproepen. Hij wordt het best gekloond wanneer hij minder dan 3/4 van zijn levenspunten heeft. Als je vijand besluit om je lavahond te doden, kunnen beide lavahonden sterven, wat resulteert in 12 lavapups.
  • De lavahond alleen op het slagveld plaatsen is totaal zinloos. Het best kan je de lavahond gebruiken met troepen die hem ondersteunen.
  • De lavahond is een goede lucht tanker met veel levenspunten, dus hij wordt best gebruikt als een schild voor luchttroepen met een hogere schade als gunstelingen, megagunsteling de inferno draak.
  • Het is niet verstandig om de lavahond te gebruiken als een schild voor grondtroepen, want de tegenstander kan de hem negeren en je grondtroepen aanvallen.
  • Een lavahond is vaak nuttiger dan een golem. De lavahond kost minder elixir, en kan niet aangevallen worden door troepen die veel schade aanrichten zoals een pekka of prins, terwijl de lavapups meer schade aanrichten dan de 2 mini golems (golemites).
  • Om je te verdedigen tegen de lavahond moet je goed nadenken wat je gaat doen. Een lavahond kan elke troep beschermen en is geschikt voor een sterke aanval, zeker als je tegenstander gebruik maakt van een elixir verzamelaar.
  • Als je een horde met gunstelingen achter een lavahond plaatst zal het voor veel schade zorgen, maar kost wel heel wat elixir.
  • Pijlen zijn een goed wapen om de lavapups te doden. Aangezien de pups voor de meeste schade zorgen is het beter om je pijlen te sparen tot de lavahond ontploft.

Statistieken

Aanvalssnelheid Snelheid Bouwtijd Bereik Doelwit Kosten Hoeveelheid Zeldzaamheid
1.3 sec Traag 1 sec 2 Gebouwen 7 1 Legendarisch

 

Level Lavahond levenspunten Lavahond schade Lavahond schade per seconde Lavapups levenspunten Lavapups schade Lavapups schade per seconde
1 3,000 45 34 179 45 45
2 3,300 49 37 196 49 49
3 3,630 54 41 216 54 54
4 3,990 59 45 238 59 69
5 4,380 65 50 261 65 65

 

share on:

Leave a Response