Drie Musketiers + PEKKA Deck voor Arena 8

Overzicht

Met de omvangrijke p.e.k.k.a en de verbazingwekkende aanvalskracht van de drie musketiers, kunnen we zien hoe Molt dit deck succesvol manipuleert met de verrassende hulp van laag kostende elixir troepen in de hoogste arena, de legendarische Arena (Legendary Arena).

Sterkte van Deck

De bijna niet te stoppen combo van de pekka en de drie musketiers is de belangrijkste reden waarom dit deck zo sterk is. Deze deck combineren met een aantal lage elixir troepen is een verstandige zet, zowel in de aanval als verdediging. Het bereik van de prinses werkt prima bij het ondersteunen van alle troepen op het slagveld, terwijl de vriesspreuk  je pekka wat extra seconden geeft om wat extra klappen uit te delen.

Drie Musketiers + PEKKA Deck voor Arena 8

Drie Musketiers P.E.K.K.A Donkere Prins Prinses
3-musketiers pekka donkere-prins princes
Speerkobolden Skeletten Kobolden Vriesspreuk
speer-kobolden skeletten kobolden vriesspreuk

Deck strategie

In de eerste minuut van de wedstrijd, drop je pekka als je het gevecht in handen hebt. Ondersteun de pekka achteraf  met de drie musketiers. Als je vijand kiest om aan de andere kant te spelen door het droppen van een varkensruiter of een set van de troepen, laat je pekka lopen en drop de drie musketiers waar de aanval plaatsvindt. Hierdoor zal de kans groter zijn voor je pekka om de toren van de tegenstander te bereiken. Ondersteun hem met kobolden en skeletten. Dit kan de aandacht wat wegnemen van de kroontoren. Uiteindelijk, zal dit extra tijd opleveren voor je sterkte aanvaller om extra klappen uit te delen. Als je vijand probeert om je pekka te doden tijdens een aanval, gebruik de vriesspreuk om de tegenaanval te annuleren.

Tegen die tijd moeten de drie musketiers met succes de aanval van je tegenstanders hebben verdedigd. Ook bestaat de kans dat je pekka op weg is naar de koningstoren van de vijand tijdens de tweede minuut van de wedstrijd. Je donkere prins zal worden ingezet bij het doden van andere troepen, terwijl de verdediging, en de prinses zich volop richten op grond en luchttroepen.

Als je binnen de 60-seconden een toren hebt gesloopt, proberen om het gevecht te controleren door je basis te verdedigen en voortdurend troepen te droppen in het midden van je tegenstander. Hierdoor worden ze onder druk gezet en raken ze in war . Ze zullen niet meer weten hoe ze een tegenaanval moeten opzetten om je torens te slopen.

Youtube Video van (GAMINGwithMOLT)

share on:

Leave a Response