Hoe kan je vonkje (sparky) stoppen?

De laatste tijd lees ik veel klachten over de nieuwe legendarische kaart “vonkje”. Het is een krachtige kaart die waanzinnig veel schade kan aanrichten aan je troepen en torens. Als je niet weet hoe je vonkje moet counteren kan het makkelijk je torens vernielen.

Hoe kan je vonkje stoppen in Clash Royale?

De meeste spelers zullen zeggen met behulp van barbaren is het makkelijk om vonkje te verslaan. Mocht hij alleen zijn zouden barbaren snel met hem afrekenen. Maar geloof me, voor de meeste spelers vonkje droppen zorgen ze dat er voldoende steun aanwezig is van troepen / spreuken.

  • Naar mijn mening zijn een zap en vriesspreuk het beste wapen om af te rekenen met vonkje! Beiden kunnen ze de lading van haar stoppen en resetten en ze zal 5 seconden nodig hebben om te herladen. Persoonlijk heb ik ontdekt dat vriesspreuk geweldig is tegen een push van vonkje.
  • De vuurbal is ook zeer nuttig in de strijd tegen vonkje. Het neemt 1/3 van vonkjes levenspunten weg en zorgt voor schade aan troepen in de buurt van vonkje.
  • Mensen gebruiken vaak raketten om vonkje te stoppen! Ben ik zeker mee eens.
  • Als u geen spreuk in je hand hebt, gebruik dan een goedkope kaart (skeletten, speerkobolden, kobolden, …) om schade aan te richten (rond vonkje indien mogelijk), gebruik dan een troep die veel schade per seconde aanricht zoals de mini pekka, prins, … voor het doden van vonkje.
  • Pekka’s kunnen 2 keer geraakt worden door vonkje en heeft veel schade.
  • Omdat vonkje niet kan schieten zijn lucht troepen en het kost tijd om pijlen naar de andere kant te bereiken, kunt u horde gunstelingen e of zelfs gunstelingen gebruiken om met vonkje af te rekenen, als de tovenaar niet achter haar natuurlijk. Vergeet niet om “Zap” het juist op de brug voordat vonkje de toren raakt. Als je niet over een zap beschikt is het aan te raden om een ​​goedkope kaart te gebruiken om de schade aan te richten.
  • Wachters zijn een geweldige kaart! Maar je moet ze juist weten te plaatsen, zodat ze vonkje zullen omringen.

Vonkje op Youtube

Clash Royale – SPARKY MADNESS! Mirror & Sparky = Troll

Clash Royale – SPARKY SPAM DECK! New Legendary Card “Sparky” Gameplay

Clash Royale – Best Sparky Deck and Attack Strategy for Arena 6, 7, 8 | Sparky + Wizard Combo Deck

share on:

Leave a Response