Top 3 Clash Royale YouTubers

1. GAMINGwithMOLT

Molt’s kanaal is degene waar ik de laatste tijd veel naar kijk. Het kanaal heeft een mooie mix van educatieve en entertainende video’s, en het is deze mix van kwalitatieve video’s waarom ik dit YouTube kanaal op de eerste plaats zet. Dit kanaal werd eerst gebruikt voor Clash of Clans zoals je ziet, maar het heeft nu vooral plaats gemaakt voor Clash Royale.

Mensen op reddit en in de commentaren op zijn YouTube kanaal “ComplainingWithMolt” hebben opmerkingen over spelers die gebruik maken van de mortel, x-boog en raket. Ik deel zijn mening dat deze kaarten echt vervelend zijn, dus die mij niet veel moeite. Ik vond de hele zaak erg grappig en maakte de video’s leuker.

De laatste tijd post hij heel veel video’s met nickatnyte waar ze elkaar proberen te verslaan in verschillende gevechten. Blind spelen, ondersteboven, alleen decks met skeletten en andere leuke dingen. Het zijn geen educatieve video’s, maar ze zorgen wel voor het nodige plezier in het YouTube kanaal.

Je kan je hier abonneren op het kanaal.

2. Orange Juice Gaming

Orange Juice Gaming is de YouTuber die erg gericht is op educatieve video’s. Hij steekt een hoop tijd in alles wat hij produceert met heel wat uitleg en een mix van veel verschillende clips waarin de begrippen hij het over heeft. Je kan dit duidelijk zien in zijn nieuwste video over hoe je de golem kan verslaan in Clash Royale. Ten eerste beschrijft hij duidelijk hoe de Golem zich gedraagt, en dan laat hij een heleboel voorbeelden zien hoe je hem moet verslaan.

Als je gewoon heel wat wil bijleren over Clash Royale op een een korte tijd moet je je zeker abonneren op het kanaal van Orange Juice Gaming. De meeste van zijn video’s zijn relatief kort, slechts een paar minuten, en ze staan vol met voorbeelden van het concept waarover hij praat. Het is een pluspunt dat hij alles op een leuke manier weet te illustreren, dit zal zeker bijdragen tot het grote succes van zijn YouTube-kanaal. Hij heeft meer dan 150.000 abonnees op het moment en ik weet zeker dat nog meer abonnees welkom zijn, dus klik hier om je te abonneren.

3. Chief Pat – Clash Royale & Clash of Clans

Dit is de populairste Clash Royale YouTuber voor zover ik weet. Hij heeft op dit moment bijna 2 miljoen abonnees, en terwijl je dit artikel leest kunnen het er al meer dan 2 miljoen zijn. Hij is natuurlijk wel goed en weet hoe hij zijn kijkers moet entertainen. Ik zie hem meestal in de top 20 van de wereld staan in Clash Royale dus hij zeker een goede speler.

Zijn nieuwste video heet “Pump it up” en hier laat hij zien hoe je de elixer pomp best gebruikt. Hij speelt zijn lager niveau gehouden, zodat het gemakkelijker is om meer spelers te verhouden tot wat er gaande is. Een aantal van de top YouTubers doen dat. Ze maken een aantal video’s op hun level 12 en 13 rekeningen in de top 100, en sommige met een lager niveau account. Ik vind het cool dat ze het afwisselen op deze manier.

Je kan je hier abonneren op het YouTube-kanaal van Chief Pat.

share on:

Leave a Response