Verbazingwekkende Reuzenskelet en Ballon Deck In Clash Royale!

Dit is een andere Ash Deck, maar dit deck zal worden gebruikt op basis van de twee sterkste kaarten in het spel (Ballon en Reuzenskelet)! Het deck is vergelijkbaar met die van de Reus en Ballon, maar deze combinatie zal je een betere defensie geven.

Deze Gevechtsstrategie kan worden gebruikt vanaf Arena 7 en hoger.

Gevecht Deck:

Vriesspreuk + Ballon + Gunstelingen + Vuurgeesten + Reuzenskelet + Elixir Verzamelaar + Pijlen + Barbaren

Gebruik en de rol van elke kaart:

1. Vriesspreuk:

De Vriesspreuk is een geweldige kaart om te combineren met andere kaarten en ervoor te zorgen dat je in de laatste minuut een wedstrijd kan winnen. Terwijl het tijd wegneemt van je tegenstander om zijn strategie aan te passen, win jij extra tijd om je aanval verder te zetten.

De Vriesspreuk kan worden gecombineerd met een Ballon en een Reuzenskelet in dit deck om ervoor te zorgen dat je drie sterren overwinningen behaald. Wanneer je tegenstander deze zeer dodelijke combinatie ziet van de Reuzenskelet en ballon zal hij worden gedwongen om te veranderen naar een defensieve strategie. Op dit moment kan de vriesspreuk worden gebruikt om maximale schade aan te richten en een overwinning binnen te halen.

2. Ballon:

Een ballon is geen goede defensieve kaart, maar het maakt dit ruimschoots goed in de aanval. Een ballon kan in zijn eentje Torens vernielen, dus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je Ballon de Toren van je tegenstander bereikt.

Elke bom die gedropt wordt door een Ballon richt veel schade aan een toren, wanneer je deze samen met een Reuzenskelet gebruikt zijn ze bijna niet te stoppen. Vergeet echter niet dat de combo Reuzenskelet en Ballon veel Elixir kosten. Je kan een Ballon ook koppelen met andere kaarten afhankelijk van de situatie, dat is wat deze deck zo geweldig maakt!

3. Gunstelingen:

De Gunstelingen kunnen worden gebruikt als een goedkoop alternatief voor een Horde Gunstelingen. Aangezien heel wat spelers over een Pijlen of Vuurgeesten Kaart beschikken , zou dit een beter alternatief zijn.

De Gunstelingen kunnen vliegen, wat betekent dat grondtroepen ze goed kunnen verdedigen. De Gunstelingen zijn nuttig om levenspunten af te snoepen van je tegenstanders zijn troepen. Dit zal je ook helpen om te verdedigen.

4. Vuurgeesten:

De Vuurgeesten zijn geweldig omdat ze goedkoop zijns en ze kunnen makkelijk troepen als Gunstelingen uitschakelen, en veel schade aanrichten aan Barbaren, …

Wat meer is dat het Vuurgeesten je ook een elixer voordeel bezorgen die van cruciaal belang is om een ​​wedstrijd te winnen.

5. Reuzenskelet:

De Reuzenskelet is de spelmaker van dit deck. Wanneer hij nog leeft kan hij makkelijk een aanvallende positie innemen, wanneer hij dood is, laat hij een dodelijke bom achter die veel schade kan aanrichten!

Het Reuzenskelet is kwetsbaar tegen groepsaanvallen van zwermen of barbaren etc. Dus zorg ervoor dat je hem goed afschermt met andere kaarten in je deck. Alle kaarten in dit deck vullen elkaar goed aan, dus gebruik je combinaties verstandig.

6. Elixir Verzamelaar:

De Elixer Verzamelaar in dit deck zorgt ervoor dat je over Elixer kan beschikken wanneer je deze het meest nodig hebt! De Verzamelaar zal blijven elixir pompen voor je, zodat je kaarten kan blijven sturen voor combinaties. Het zal ook een elixer voordeel geven ten opzichte van je tegenstander! De Verzamelaar wordt vaak gebruikt als afleiding om te verdedigen. Dus als je troepen als de Prins en Varkensruiter op je af ziet stormen, kan de collector worden gebruikt als een afleiding.

7. Barbaren:

Barbaren kunnen worden gebruikt voor zowel defensieve- en offensieve doeleinden! Ze zijn zeer nuttig tegen troepen zoals een Reus, Reuzenskelet, Prins, …

Het beste aan deze Kaart is dat je ze bijna met iedere Deck kan gebruiken! Ze zijn echter kwetsbaar tegen een Vuurbal, vliegende eenheden en soortgelijke Kaarten.

8. Pijlen:

Elke tegenstander die op haasten kunt u een andere keer te proberen te nemen, want met kaarten zoals de pijlen in je deck al die kleine elixer troepen in staat is grote schade zal worden genomen plannen.

De Pijlen Kaart kost je weinig Elixir en is een leuke aanvulling in je arsenaal met Kaarten.

Gevechtsstrategie:

Offensief: Reuzenskelet en Pijlen

De Reuzenskelet is een uitstekende Kaart om aan te vallen, omdat hij veel zowel levend als dood veel schade kan aanrichten. De Pijlen Kaart kan je gebruiken om zwakkere troepen te doden zoals een Horde Gunstelingen of een Skeletleger. Als je combinatie gevaar loopt door Barbaren zal zijn dodelijke bom zorgen voor veel schade aan de Barbaren, zodat je een andere combinatie zoals een Ballon + Pijlen kan proberen.

Offensief: Ballon + Pijlen/ Vriesspreuk

De ballon kan het gevecht in een kwestie van seconden veranderen en je beschikt over seconden met een Vriesspreuk. Als je tegenstander de Ballon probeert uit te schakelen kan je doorgaan en ze bevriezen of zelfs helemaal uitschakelen met de Pijlen Kaart, dus wees niet bang om voor de aanval te kiezen!

Defensief: Gunstelingen, Pijlen, Elixir Verzamelaar, …

Elke kaart heeft in de defensie zijn eigen rol. De Gunstelingen zijn goedkoop bij het doden van grondtroepen, terwijl de Elixer Verzamelaar kan gebruikt worden als een goede Kaart om troepen af te leiden.

De Pijlen kaart kan ook nuttig gebruikt worden op momenten dat de tegenstander overhaast voor de aanval kiest. De defensieve Kaarten in dit deck kunnen voor weinig Elixir gebouwd worden, die ervoor zorgen dat je een krachtige aanval kan opzetten.

YouTube Video

Clash Royale | Verbazingwekkende Reuzenskelet + Ballon Deck en Strategie voor Arena 6, 7, 8

share on:

Leave a Response